dinsdag 6 mei 2014

Instagram diary #4

Zoals ik in mijn vorige post al zei waren er in april nog best veel dingen die ik zou willen vertellen, maar het schiet er vaak bij in. Vandaar weer een maand in foto's. Vooral voor mijn eigen dagboekgevoel werkt dat goed. Ik ben altijd bang om dingen te vergeten. Hierna zal ik weer proberen wat meer te vertellen.

Ik denk de laatste lunch van Eef en mij wonend in Sodermalm

Inpakken en wegwezen

In het weekend van 12 april waren we naar Slakthuset gegaan voor een Hip Hop/Dub(step)/Drum n Bass feestje. Ik vond het best een toffe locatie voor een club/bar.

Die week hadden we ook weer open huis op stage

Nog wat foto's gemaakt tijdens het rondlopen in Sodermalm

Toen ik inmiddels in villa kakelbont woonde had ik een dagje vrij. Ik had de kunstacademie hier gemaild en mocht langskomen op Konstfack voor een korte rondleiding. Was heel interessant.

Deze trui heb ik vorig jaar al in de sale proberen bestellen maar hij was toen ineens uitverkocht. Dit keer weer een probleem met de order maar ik heb wel eindelijk mijn unicorn trui. So long see you never Urban Outfitters.

Het weekend van koningsdag was ik in Nederland. Op de vrijmarkt in Den Haag vond ik met Wes deze rolschaatsen. Moest ze wel hebben!

Omdat Wes afgestudeerd was (ik natuurlijk suuuupertrots) hadden zijn moeder en zus een surpriseparty georganiseerd. Door een beetje een ongelukkige planning waren de meeste mensen nog op koningsdag door het hele land verspreid, maar het feestje was toch gezellig

Maandag gingen Wes en ik met mijn mama naar Burger's Zoo. Dinsdag moest ik helaas alweer weg.

Woensdag 30 april was het een feestdag in Zweden, Walpurgis. Dus ging ik met Eef en haar vriendin Keenen die langs was gekomen naar Uppsala om te kijken naar de vreugdevuren. Helaas waren we schijnbaar te laat, het park was vrijwel verlaten en het weer werd ook slecht. Daarom ging ik maar met mijn huisgenoten terug naar huis om het feest te vervolgen op een feestje van de kunstacademie. Eef ging dat weekend naar Sundsvall.

Zaterdag ging ik met Vincent, Victor, Pierre en Teo naar een 'vlooienmarkt' wat eigenlijk meer een enorme schuur vol (maar dan ook echt VOL) met troep was. Heel apart om te zien.

Het vervoer hier heeft een supertoffe serie advertenties waarvan ik hieronder nog een foto heb. Teo had er zaterdag eentje meegenomen, die moest natuurlijk ingelijst.

Ja ja er komen weer wat kaartjes aan. Hopelijk. De postzegels pasten er namelijk niet echt meer op. Vandaar deze vreemde oplossing.

Op zondag ging ik met Adele naar een bloggersale in een hele vreemde locatie. Een huisje wat ingericht was alsof het uit de 19e eeuw kwam. De verkoopsters hadden bijna allemaal zo'n jaren 50 stijltje dus dat zag er ook grappig uit. Ik kocht neppe clarks voor 5 euro en een jurkje voor 15. Erna wilden we naar het Nordiska Museet, maar uiteindelijk hebben we alleen de expo over strepen gezien, want na een uur was het al sluitingstijd. Die expo was wel heel tof, maar ik ga een keer op woensdagavond terug (dan is het gratis) om de rest te bekijken.

Geen opmerkingen: